Potřebujete:
1 sklenka Fat Brothers Karamelu s himálajskou solí
300g hořké čokolády
100g mléčné čokolády
50g másla
oříšky na ozdobení/posypání (my dáváme pistácie)
Karamel opatrně ohřejeme v mikrovlnce nebo ve vodní lázni. 100g mléčné a 200g hořké čokolády roztopíme ve vodní lázni, přidáme karamel a důkladně promícháme. Všechno vylijeme do formy vyložené pečícím papírem (cca 10x15cm) a přikryjeme potravinovou folií. Necháme přes noc v lednici ztuhnout. Horkým nožem krájíme bonbóny. Ve vodní lázni roztopíme 100g hořké čokolády a 50g másla, necháme trochu vystydnout. Každý bonbón namočíme v čokoládě a posypeme nasekanými pistáciemi, necháme na mřížce ztuhnout.
Dobrou chuť!