Máslo s medvědím česnekem

Zmixujte (šlo to i ponorným mixerem) 1 trochu změklé máslo, šťávu ze čtvrtky citronu, sůl a 2 hrsti medvědího česneku. Na potravinovou fólii dejte směs, vyformujte váleček, zabalte a dejte…

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Máslo s medvědím česnekem

Miniburgery ze směsi na housky

Do naší směsi na housky přidejte 125g másla (roztopené, vychlazené) a 300ml mléka. Kdo má rád sladší bulky, může přidat 2 lžíce cukru krupice. Postupujte podle receptu na obalu. Po…

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Miniburgery ze směsi na housky

Bonbóny s čokoládou a naším slaným karamelem

Potřebujete: 1 sklenka Fat Brothers Karamelu s himálajskou solí 300g hořké čokolády 100g mléčné čokolády 50g másla oříšky na ozdobení/posypání (my dáváme pistácie) Karamel opatrně ohřejeme v mikrovlnce nebo ve…

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Bonbóny s čokoládou a naším slaným karamelem

Pesto z lichořeřišnice

Podzimní pesto - když už upravujete zahrádku na podzim. Nejvíc nám chutná s lučinou a lososem na chléb nebo s parmazánem na těstoviny. Na 1,5l lichořeřišnice (listy a květy) jsme…

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Pesto z lichořeřišnice

„Budapešť“ pro dědu Tondu

Potřebujete: 250g tvarohu 250g Lučiny 1 cibuli, 1 červenou papriku - nadrobno nakrájené 2-3 lžičky červené papriky v prášku, pálivá paprika v prášku (nebo naložená, případně čerstvá pálivá paprika) -…

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem „Budapešť“ pro dědu Tondu